Басфоліар Комбі Стіпп СЛ


БАСФОЛІАР КОМБІ СТІПП СЛ
 — рідке мінеральне добриво з високим вмістом кальцію та мікроелементів в хелатній формі для позакореневих підживлень.

ПЕРЕВАГИ ТА ВЛАСТИВОСТІ ДОБРИВ БАСФОЛІАР КОМБІ СТІПП СЛ

  • рідке концентроване добриво з високим вмістом кальцію;
  • до складу добрива входить комплекс мікроелементів в хелатній формі;
  • висока доступність елементів живлення;
  • застосування продукту має профілактичну дію на деякі хвороби плодових та овочевих культур;
  • підвищення якісних показників продукції;
  • не містить хлору;
  • можна застосовувати в бакових сумішах з пестицидами та мінеральними добривами.

БАСФОЛІАР КОМБІ СТІПП СЛ – ВНЕСЕННЯ КАЛЬЦІЮ

  • Кальцій малорухомий елемент в рослинах, тому позакореневі підживлення з використанням Басфоліар Комбі Стіпп є ефективним заходом, особливо на плодових та овочевих культурах;
  • Швидке засвоєння через листкову поверхню;
  • Формування міцних клітинок стінок – підвищення якості та термінів зберігання;
  • Підвищення стійкості до хвороб та шкідників;
  • Підвищення стійкості до стресових умов.
Басфоліар Комбі Стіпп СЛ, вміст елементів живлення:
Елементи живлення %
Всього азоту (N) 9.0
Магній (Mg) 1.0
Кальцій (Са) 15.0
Бор (В) 0.2
Марганець (Mn)* 0.4
Цинк (Zn)* 0.01
* хелатовані по типу EDTA % показані як вага/ об’єм (в/о);

БАСФОЛІАР КОМБІ СТІПП СЛ – КОМПЛЕКС МІКРОЕЛЕМЕНТІВ

МАРГАНЕЦЬ (Mn)

Азотний та енергетичний обмін
Синтез вітаміна С
Покращення цвітіння

ЦИНК (Zn)

Приймає участь в ферментативних процесах
Покращує синтез фітогормонів
Підвищує запилення

БОР (В)

Міцна та пластична шкірка плоду
Покращений транспорт цукрів в рослині
В комплексі з кальцієм приймає участь в формуванні клітинної стінки

Культура Кількість підживлень Норма внесення,л/га Максимальна концентрація, % Інтервали між внесеннями, дні Перше внесення
Яблуня 3-5 3-4 0.2-0.5 14 Зав`язування плоду
Яблуня (захист від підшкірної плямистості) 6-8 3-4 0.2-0.5 14 Зав`язування плоду
Черешня 2-3 2-3 0.1-0.3 14 Обпадання пелюсток
Полуниця 2-3 0.5-1.5 0.1-0.3 7 Цвітіння
Салат 2 2 0.2 7-14 Після висадки в ґрунт
Капуста 3-5 2-3 1.0 7-14 До формування головки
Виноград 2-3 2-3 0.2-0.5 7-14 Початок формування ягід
Помідор, солодкий перець, огірок 5-6 1.5-1.8 0.1-0.3 7-14 Цвітіння