БАСФОЛІАР КОМБІ СТІПП СЛ — рідке мінеральне добриво з високим вмістом кальцію та мікроелементів в хелатній формі для позакореневих підживлень.
ПЕРЕВАГИ ТА ВЛАСТИВОСТІ ДОБРИВ БАСФОЛІАР КОМБІ СТІПП СЛ
- рідке концентроване добриво з високим вмістом кальцію;
- до складу добрива входить комплекс мікроелементів в хелатній формі;
- висока доступність елементів живлення;
- застосування продукту має профілактичну дію на деякі хвороби плодових та овочевих культур;
- підвищення якісних показників продукції;
- не містить хлору;
- можна застосовувати в бакових сумішах з пестицидами та мінеральними добривами.
БАСФОЛІАР КОМБІ СТІПП СЛ – ВНЕСЕННЯ КАЛЬЦІЮ
- Кальцій малорухомий елемент в рослинах, тому позакореневі підживлення з використанням Басфоліар Комбі Стіпп є ефективним заходом, особливо на плодових та овочевих культурах;
- Швидке засвоєння через листкову поверхню;
- Формування міцних клітинок стінок – підвищення якості та термінів зберігання;
- Підвищення стійкості до хвороб та шкідників;
- Підвищення стійкості до стресових умов.
Басфоліар Комбі Стіпп СЛ, вміст елементів живлення: | |
Елементи живлення | % |
Всього азоту (N) | 9.0 |
Магній (Mg) | 1.0 |
Кальцій (Са) | 15.0 |
Бор (В) | 0.2 |
Марганець (Mn)* | 0.4 |
Цинк (Zn)* | 0.01 |
* хелатовані по типу EDTA | % показані як вага/ об’єм (в/о); |
БАСФОЛІАР КОМБІ СТІПП СЛ – КОМПЛЕКС МІКРОЕЛЕМЕНТІВ
МАРГАНЕЦЬ (Mn)
Азотний та енергетичний обмін
Синтез вітаміна С
Покращення цвітіння
ЦИНК (Zn)
Приймає участь в ферментативних процесах
Покращує синтез фітогормонів
Підвищує запилення
БОР (В)
Міцна та пластична шкірка плоду
Покращений транспорт цукрів в рослині
В комплексі з кальцієм приймає участь в формуванні клітинної стінки
Культура | Кількість підживлень | Норма внесення,л/га | Максимальна концентрація, % | Інтервали між внесеннями, дні | Перше внесення |
Яблуня | 3-5 | 3-4 | 0.2-0.5 | 14 | Зав`язування плоду |
Яблуня (захист від підшкірної плямистості) | 6-8 | 3-4 | 0.2-0.5 | 14 | Зав`язування плоду |
Черешня | 2-3 | 2-3 | 0.1-0.3 | 14 | Обпадання пелюсток |
Полуниця | 2-3 | 0.5-1.5 | 0.1-0.3 | 7 | Цвітіння |
Салат | 2 | 2 | 0.2 | 7-14 | Після висадки в ґрунт |
Капуста | 3-5 | 2-3 | 1.0 | 7-14 | До формування головки |
Виноград | 2-3 | 2-3 | 0.2-0.5 | 7-14 | Початок формування ягід |
Помідор, солодкий перець, огірок | 5-6 | 1.5-1.8 | 0.1-0.3 | 7-14 | Цвітіння |